19.8 C
Dubrovnik
Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiRadionica uz prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Središnja...

Radionica uz prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

Predstavnice Regionalne agencije DUNEA predstavile su danas Prvi poziv za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

Na radionici su sudjelovali predstavnici javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije koji su u tijeku pripreme novih projekata na otvorenom pozivu. Predstavljene su specifičnosti poziva, intervencijska logika, potrebna dokumentacija, kategorije troškova kao i novosti novog programskog razdoblja.

Informativna radionica održana je u sklopu projekta ‘Znanjem do EU fondova’ kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA