25.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiPRERANI ODLAZAK HRVOJA BATINIĆA ...nikad neće ostati tišina

PRERANI ODLAZAK HRVOJA BATINIĆA …nikad neće ostati tišina

Na neka pitanja odgovora nema. I to je tako. I s time se valja pomiriti, koliko god teško bilo. Vijest da je preminuo Hrvoje Batinić zauvijek će u zraku ostaviti pitanje – zašto, zašto tako mlad i tako rano, prerano?

Kolege i prijatelji su se s njime oprostile riječima: Zbogom našem dragom osnivaču, chaseru i prijatelju. Jedan vjetar je prestao, ali nikad neće ostati tišina. Storm Chasers Dubrovnik

Emotivnom porukom se od svog prijatelja oprostio i don Hrvoje Katušić:

Dragi brate Hrvoje Batinić upoznali smo se prije 10 godina na putu u Vukovar! Po tvom izgledu, osmijehu i mnogim pitanjima koja si imao, nisam mogao prepoznati težinu s kojom si se nosio. Nakon tog puta ostali smo povezani i kroz naše razgovore imao sam priliku prepoznati dobrotu i ljepotu tvoga srca! Uvijek sam imao dojam da osim munja, u svome životu loviš i tražiš Boga. Nekad se On činio vidljiviji i bliži, a nekada se činio dalek i neuhvatljiv. Sada kada si nas napustio u ovome svijetu nadam se i vjerujem da si susreo Njegovo milosrdno lice. Neka ti On daruje vječni mir! Do novog konačnog susreta ostajem tvoj prijatelj i brat u molitvi!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA