10.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 1 prosinca, 2021
NaslovnicaInfocentarPredstavljanje novih programa potpore gospodarstvenicima u prostorima Županijske komore Dubrovnik

Predstavljanje novih programa potpore gospodarstvenicima u prostorima Županijske komore Dubrovnik

Pozivaju se poduzetnici i obrtnici na predstavljanje programa „100 pametnih tvornica“. Riječ je programu koji pomaže poduzetnicima u procesu digitalizacije poslovanja, energetske učinkovitosti, smanjenja troškova te optimizacije poslovnih procesa. U sklopu tog predstavljanja održat će se i prezentacija nadolazećih EU fondova kao i kreditnih programa HBOR-a te kreditnog programa Dubrovačko-neretvanske županije uz subvenciju kamata.

Predstavljanje organizira HGK – Županijska komora Dubrovnik u suradnji s tvrtkom Culmena, a održati će se u petak 24. rujna, u prostorijama ŽK Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 6, s početkom u 10 sati.

Prijave za sudjelovanje i dodatne informacije možete dobiti u Županijskoj komori Dubrovnik, na telefon: 312 090.

Već desetljećima hrvatsko gospodarstvo vapi za strukturnim promjenama. Korona kriza dodatno je ukazala koliko je opasno biti pretjerano ovisan o turizmu te koliko je nužno poticati sektore dodane vrijednosti i kružne ekonomije. S tim ciljem HGK – ŽK Dubrovnik pokreće aktivnosti kojima se želi pomoći već postojećim proizvođačima u podizanju produktivnosti i efikasnosti kako bi bili konkurentniji na globalnoj razini. Također, cilj je privući nove ljude u proizvodne sektore te im pomoći u prvim koracima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić