29.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestylePrazničke aktivnost za djecu i mlade u Lazaretima

Prazničke aktivnost za djecu i mlade u Lazaretima

Ukoliko želite zimske školske praznike obogatiti zabavnim i korisnim aktivnostima, Dubrovačka baština d.o.o. organizira bogat edukativni i kreativni program za djecu i mlade u 5. lađi Lazareta.

Svakoga dana u periodu od 21. do 24. veljače od 12 do 14 sati održavat će se radionica 3D printanja „ Od ideje do plastičnog 3D modela“ na kojoj će svi zainteresirani imati priliku naučiti osnove 3D tehnologije, programe za 3D modeliranje, pripremu i printanje na 3D printerima. Također u petak, 24.2. u 17 sati pozivamo publiku svih uzrasta koju zanima informatika na predavanje „Povijest informatike u Dubrovniku od 1970-ih do danas“ na temu razvoja informatičke tehnologije u posljednjih 50 godina na dubrovačkom području.

Radionicu i predavanje održat će jedan od pionira dubrovačke informatike, Mato Brnjić.

Za djecu i mlade s ljubavlju za likovno izražavanje 21. i 23. veljače od 10 do 12 sati održat će se kreativna radionica pisanja vlastitog imena ukrasnim ornamentima, a oni skloni lijepoj književnosti 22. i 24. u istom terminu mogu se uključiti u radionicu pisanja kratke priče po zadanim motivima.

Sve radionice su besplatne, a za prijave i informacije obratite se na email adresu: ivana@dubrovackabastina.com ili na broj 099 357 5032.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA