31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPotpisan ugovor za izradu kompletne projektne dokumentacije za izgradnju i opremanje novog...

Potpisan ugovor za izradu kompletne projektne dokumentacije za izgradnju i opremanje novog Dječjeg vrtića u Kuparima, odabrana ponuda Studija 3LHD

U Općini Župa dubrovačka danas je potpisan ugovor za izradu kompletne projektne dokumentacije za izgradnju i opremanje novog Dječjeg vrtića u Kuparima. Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave usluga velike vrijednosti kao najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Studio 3LHD d.o.o. u vrijednosti od 294.250,00 eura (s uključenim PDV-om).

Ugovorom je definirana izrada idejnog rješenja (uz 3D vizualizaciju), idejnog projekta, glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole, izvedbenog projekta, projekt opremanja te cjelovite Natječajne dokumentacije za provedbu postupka javne nabave za radove na izgradnji i opremanju dječjeg vrtića.

Ugovor su potpisali općinski načelnik Silvio Nardelli i Marko Dabrović u ime tvrtke Studio 3LHD d.o.o., a sredstva za realizaciju ovog ugovora kao i dijela izgradnje osigurana su putem Ministarstva znanosti i obrazovanja koje Općini Župa dubrovačka odobrilo 17.280.000,00  milijuna kuna, odnosno 2,3 milijuna eura za izgradnja i opremanje novog dječjeg vrtića u Kuparima.

Radi se o bespovratnim sredstvima za koja se Općina Župa dubrovačka prijavila, a u okviru poziva na dostavu bespovratnih sredstava za ”Izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i opremanje predškolskih ustanova” kojeg je Vlada RH objavila u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Paralelno s izradom projektne dokumentacije u tijeku je i postupak izrade i donošenja Urbanističkog plana uređenja Blato koji se u prvom redu odnosi na ucrtavanje konačne varijante proširenja i rekonstrukcije bujičnog toka Tarante (uključujući postojeće pritoke te kompletnu mrežu odvodnje koja gravitira bujičnom toku Tarante) potvrđenu od Hrvatskih voda, a što je jedan od preduvjeta za realizaciju projekta izgradnje novog dječjeg vrtića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA