28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarPODIGNIMO LETVICU VISOKO Poziv za sudjelovanje u edukaciji sportskih trenera

PODIGNIMO LETVICU VISOKO Poziv za sudjelovanje u edukaciji sportskih trenera

Pozivamo sve zainteresirane sportske trenere, instruktore i voditelje da se prijave za sudjelovanje u “Edukaciji sportskih trenera, instruktora i voditelja za multidisciplinarni pristup u radu s djecom s teškoćama u razvoju te aktivnosti multidisciplinarne suradnje,” koja će se održati u hotelu Croatia u Cavtatu, 18. i 19. rujna 2020.


Edukacija se organizira u sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko”, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., kojeg provode Općina Konavle i Zajednica sportova Općine Konavle s ciljem uključivanja osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport.

Multidisciplinarni tim predavača na edukaciji sačinjavaju:
1. LIJEČNIK – Prim. ZORAN BAHTIJAREVIĆ, dr.med. – dječji kirurg u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu i liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.
2. KINEZIOLOG – Prof. PERO KUTEROVAC – Kondicijski trener u ekipnim i pojedinačnim sportovima, član stručnog stožera hrvatske vaterpolske reprezentacije. Proglašen najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj.
3. FIZIOTERAPREUT- VINKO TRANFIĆ – Stručnjak u izvođenju biomehaničke terapije kralježnice i zglobova. Radio s brojnim poznatim sportašima poput Blanke Vlašić, Tine Erceg, Ivana Balića, itd.
4. PSIHOLOGINJA – VESNA HUDE, prof. – Dječja i sportska psihologinja. Radi s perspektivnim sportašima, surađuje s trenerima, roditeljima, sportskim djelatnicima kroz individualni i psihoedukativni rad.
5. STRUČNJACI ZA MULTIDISCIPLINARNI PRISTUP
– Prof.dr.sc. ZRINJKA STANČIĆ – profesorica na ERF-u, Odsjek za inkluzivnu edukaciju i rehabilitaciju.
-Izv.prof.dr.sc. DAMIR MIHOLIĆ, član Odsjeka za motoričke poremećaje, kronične bolesti i art/ekspresivne terapije.

Broj sudionika je ograničen (20). Edukacija je besplatna, a za sudionike, kojima je to potrebno, osiguran je smještaj u hotelu Croatia (jedno noćenje, 18./19. rujna), zatim večera prvog dana te doručak i ručak drugog dana edukacije.

Prijave su otvorene najkasnije do srijede 16. rujna 2020. do 16 sati, odnosno do popunjavanja kapaciteta. Prijave se zaprimaju isključivo elektronski, klikom na poveznicu „Ispunjavanje obrasca/fill out form“ (ispod). Nakon toga unesete tražene podatke i prijavu potvrdite klikom na „Submit/Pošalji“.

Obrazac prijave.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA