29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPet kandidata zainteresirano za čelno mjesto Dječjih vrtića Dubrovnik, slijede intervjui, pa...

Pet kandidata zainteresirano za čelno mjesto Dječjih vrtića Dubrovnik, slijede intervjui, pa izbor

Hoće li nakon dugogodišnjeg upravljanja Boje Milan Mustač Dječjim vrtićima Dubrovnik na mjesto ravnatelja/ice ipak doći netko drugi, mogli bi vrlo skoro saznati. Naime, na natječaj za čelno mjesto ove dubrovačke ustanove javilo se pet kandidata, danas je Upravno vijeće utvrdilo pravovaljanost sve pristigle dokumentacije, a u ponedjeljak će se sa zainteresiranima obaviti intervjui.

Natječaj je završen prije 10 dana, a ono što se tražilo od kandidata je najmanje pet godina radnog staža u djelatnosti predškolskog odgoja, položen stručni ispit, kao i uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.

Od ukupno pet prijavljenih, četiri kandidatkinje su djelatnice Dječjih vrtića Dubrovnik. Upravno vijeće je održano danas, te su pregledane pristigle prijave. Utvrđeno je kako je svih pet prijava pravovaljano.

-U ponedjeljak će se održati intervjui sa kandidatima, nakon čega će Upravno vijeće odlučiti o prijedlogu s kojim će ići prema Gradskom vijeću Grada Dubrovnika koji ima završnu riječ – pojasnili su iz Gradske uprave.

Traži se ravnatelj/ica Dječjih vrtića Dubrovnik, koji kandidati imaju prednost?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA