14.8 C
Dubrovnik
Petak, 1 ožujka, 2024
NaslovnicaVijestiOglasio se HDZ, kažu da Mostovcima smetaju radovi u sklopu aglomeracije radi...

Oglasio se HDZ, kažu da Mostovcima smetaju radovi u sklopu aglomeracije radi njihovih nelegalnih vezova 

Nakon istupa dubrovačkih MOST-ovaca naši sugrađani su sigurno u jednom trenutku pomislili kako se radi o njihovoj brizi zbog mogućih posljedica uslijed povremenih izljeva fekalne odvodnje u Rijeci dubrovačkoj. S druge strane, mi smo pomislili kako se radi samo o njihovoj uobičajenoj neinformiranosti.  Naime, Vodovod Dubrovnik je više puta obavijestio javnost kako je u ovom slučaju riječ o sanaciji cjevovoda na potezu od Kantafiga do Batale u sklopu radova Aglomeracije vrijedne preko 100 milijuna eura, te je  radove nemoguće provesti bez zaustavljanja rada crpnih stanica na području Mokošice, Sustjepana i Gruža, što uzrokuje povremene izljeve, objašnjavaju u priopćenju za medije iz Gradskog odbora HDZ-a.

Međutim, shvatili smo kako to nije razlog brige MOST-ovaca. Pravi razlog je, naime, u tome što sve ovo smeta njihovoj članici Antoniji Knežević. Izljevi se događaju  pored  njenih nelegalno izgrađenih vezova u Rijeci dubrovačkoj, a koje ona godinama uredno iznajmljuje i od njih ima redovite prihode.

Pretpostavljamo kako su se korisnici njenih nelegalnih vezova pobunili jer im pored plovila sporadično protječu fekalije, pa je to direktno utjecalo i na smanjenje njenih prihoda.

Baš nas zanima što pravovjerni MOST-ovci, čija je ljubav i briga prema Rijeci dubrovačkoj beskrajna, barem na riječima, misle o gradnji nelegalnih vezova na pomorskom javnom dobru, ne za sebe i svoje plovilo, već za najam  i popriličnu imovinsku korist. Svojatanje javnog i zarada na općem dobru je nešto što je očito postalo praksa dubrovačke oporbe, stoji ne kraju priopćenja koje potpisujue Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.

2 KOMENTARI

 1. NISAM ČLAN NITI JEDNE STRANKE I SAMO SE BRINEM ZA ZDRAVLJE SVIH U RIJECI DUBROVAČKOJ.
  OVO SE DOGAĐA VEĆ DUŽE VREMENA I TO NAROČITO KOD BIVŠE “AMBULANTE” U MOKOŠICI KAD U
  KRUGU 20 M IMATE CCA 50 GALEBOVA KOJI ČEKAJU SVOJ “OBROK” A NAVIŠE 100M OD TOG MJESTA
  ILI NIŽE 100M NEMA NITI JEDAN GALEB I ONI SU NAJBOLJA INDIKACIJA GDJE JE PUKLA CIJEV.OVOG
  LJETA SE ISTO DOGAĐALO, PA MI NIJE JASNO GDJE SU SE UZIMALI UZORCI MORA OD ZAVODA ZA
  JAVNO ZDRASTVO, A KUPALIŠTE JE UDALJENO CCA 30M.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA