31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiNovi tajnik Ronilačkog kluba Dubrovnik je Mario Šimunović

Novi tajnik Ronilačkog kluba Dubrovnik je Mario Šimunović

Ronilački klub Dubrovnik proveo je kadrovske promjene te je na mjesto tajnika Kluba imenovan Mario Šimunović. Dosadašnji tajnik Kluba Vlaho Radonić podnio je ostavku na to
mjesto, a koja je na sjednici UO Kluba i prihvaćena nastavno na presudu Općinskog suda u Dubrovniku, javljaju iz RK Dubrovnik.

-Prema presudi Radonića se smatra odgovornim za propuste u vođenju knjiga Ronilačkog kluba Dubrovnik, a sukladno Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.
Ronilački klub Dubrovnik je evidentirao i sanirao sve nepravilnosti s ciljem prevencije ponavljanja sličnih propusta u budućnosti. Važno je naglasiti da ovi propusti nisu prouzročili nikakvu materijalnu štetu Klubu, a članovi i korisnici koji su pohađali tečajeve ronjenja ili tečajeve za instruktore ronjenja nisu ni na koji način oštećeni.

Koraci koji su poduzeti s ciljem uklanjanja nepravilnosti rezultirali su stabilizacijom djelovanja Kluba te su osigurali sve potrebne uvjete za daljnji produktivan, transparentan i neometan rad s ciljem promocije ronjenja te razmjene znanja i vještina unutar i izvan zajednice Kluba, navodi se u priopćenju Ronilačkog kluba Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA