27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNastavlja se "Ljeto s robotima" u TUP-u

Nastavlja se “Ljeto s robotima” u TUP-u

„Ljeto s robotima u TUP-u” nastavlja se u četvrtak 27. srpnja radionicama „Mali inženjeri” u 9:30 i 11:00 sati, koje organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura. Na radionicama će polaznici razvijati motoričke sposobnosti i kreativnost kroz gradnju raznovrsnih motoriziranih modela, kao što su ptice, auta, ribe, dinosauri, sateliti, avioni, i mnogi drugi.

Radionice su namijenjene učenicima od 3. razreda  osnovne škole i starijima. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a potrebno se prijaviti preko poveznice:  www.ztk-du.hr/ljeto-roboti-tup/.

U sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik u petak 28. srpnja održat će se dvije radionice „Bioluminiscentni (svjetleći) crteži” u 9:30 i 11 sati u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene učenicima od 3. razreda osnovne škole i starijima, a potrebno se prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/stem-ljeto-cmd/.

Na radionicama će se spajati jednostavni strujni krug sa svjetlećim diodama, bakrenom trakom i baterijom na crtežima koje je izradila akademska slikarica Dubravka Tullio.

“Ljeto s robotima u TUP-u” organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Tvornicom ugljenografitnih i elektrokontaktnih proizvoda TUP d.d. u sklopu TUP-ovog tvorničkog kompleksa u Gružu.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sa svojim članicama udrugama tehničke kulture u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA