23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleNaša Zrinka bori se za lentu Miss Universe, ali i krunu vrijednu...

Naša Zrinka bori se za lentu Miss Universe, ali i krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara

Tko će biti nova najljepša Hrvatica i okruniti se kao Miss Universe Hrvatske? Kruna naziva ”Force for good” vrijedna vrtoglavih 5.75 milijuna dolara od bijelog je zlata optočena dijamantima i safirima. Ona nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrjednijih na svijetu.

‘Odajući počast vrijednostima Organizacije Miss Universe i platformi koju daje ženama da koriste svoj glas kao pokretač pozitivnih promjena u društvu, Mouawad force for good crown jedinstven je komad nakita koji sadrži postav safira i dijamanata, čiji dizajn simbolizira akciju postizanja temeljnih promjena. Glavni motiv krune su valovi koji predstavljaju potrebu da se svaki poziv na promjenu i ponavlja. Konačni cilj promjene za dobro predstavljen je kraljevsko plavim safirom od 45,14 karata, koji se nalazi na vrhu krune. Činjenicom da se značajna promjena nikad ne događa u trenutku, već tek nakon dugotrajnog napora, baza krune postavljena je dijamantima koji simboliziraju status quo. Kraljevsko plava boja safira na vrhu simbolizira dobrotu i nadu u svjetliju budućnost”, objašnjava Ivana Delač direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Samo jedna od preko nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i ovu prekrasnu krunu. No prvo mora pobijediti na nacionalnom izboru. Na predstojećem izboru Miss Universe Hrvatske 2024.natječe se 15 lijepih i pametnih djevojaka. Među njima i Zrinka Ćorić iz Župe dubrovačke.

ZRINKA ĆORIĆ, 22, Dubrovnik

Obrazovanje/stečeno zvanje: završila je Srednju medicinsku školu

Strani jezici: Engleski 

Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja. Kroz modu i fotografiju Zrinka pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitness treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije, a putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene. Često se uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš. Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA