28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021"Mi, u dubrovačkom SDP-u razumijemo da se radi o tvom gradu, tvom...

“Mi, u dubrovačkom SDP-u razumijemo da se radi o tvom gradu, tvom novcu i tvojoj budućnosti”

U priopćenju za medije koje potpisuje SDP-ov kandidat za gradonačelnika Ivan Tropan stoji kako će oni u dubrovačkom SDP-u uvest partnerski odnos gradske uprave s građanima. -Grijehe ovih gradskih uprava doći će na naplatu našim budućim generacijama ako ne napravimo zaokret – poručio je.

-Nalazimo se u ekonomskoj i društvenoj krizi kakvu ne poznajemo trideset godina. Nemojte dopustiti političarima koji su vam već obećavali brda i doline, a za sobom ostavili samo sudske presude i kreditna zaduženja, da i dalje iskorištavaju vaše povjerenje. Svjedoci smo da se opet obećavaju projekti i davanja kao i prije 4, 8 ili 12 godina.

Govori se o transparentnosti, vraćanju zidina gradu, rješavanju problema parkinga i prometa, dovođenju raznoraznih svjetskih festivala, brendova i slično. Zašto ništa od toga nisu ostvarili tijekom svojih dugih mandata? Jer im to nije bilo u interesu. Zeleni prostor i javne površine su devastirane, što ostavljamo našim budućim generacijama?

Grad vuče iste probleme već 15 godina. Kada šetate kotarima, Elafitima ili gornjim selima vidite li grad koji je u zadnje 4 godine uprihodio 2.4 milijarde kuna? Gdje su nestali ti novci? Nitko ne spominje kako je proračun u totalnom rasulu. Više se jednostavno ne možemo zaduživati. Grijehe ovih gradskih uprava doći će na naplatu našim budućim generacijama ako ne napravimo zaokret.

Dubrovnik se zadnjih 15 godina hvalio rekordnim proračunima, je li se to odrazilo na kvalitetu života građana? Nije. Potrebna je bila samo politička vizija i volja, ali nekome su važniji bili osobni interesi. Nemojte se opet dati zavarati. Mi u dubrovačkom SDP-u razumijemo da se radi o tvom gradu, tvom novcu i tvojoj budućnosti. Uvest ćemo partnerski odnos gradske uprave s građanima.

Pozivamo sve sugrađane da izađu na izbore jer imate koga birati. Izbor je jednostavan, ili ćemo 16.5. napokon oživiti Dubrovnik ili nastavljamo istim putem korupcije, socijalne neosjetljivosti i prekomjernog zaduženja. Njihovo iskustvo, njihove veze, njihov način vođenja Gradom doveo nam je vodu do grla. Ovako više ne može – napisao je Ivan Tropan iz SDP-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA