26.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaNaša čeljadLUKSUZ PALAČE BOTA NA STRADUNU/ Zrinka Šare: detalji čine razliku

LUKSUZ PALAČE BOTA NA STRADUNU/ Zrinka Šare: detalji čine razliku

Obitelj Šare iz Malog Stona je kupnjom i uređenjem kuće na kantunu Široke i Straduna u Gradu, zaokružila svoju ugostiteljsko-hotelijersku, obiteljsku priču. Bota Palace tek je nedavno otvorila svoja vrata gostima. Istina, dosad ih nije bilo puno, ali oni koji su boravili u novouređenoj palači, ne kriju očaranost.

-Obitelj Šare se godinama bavi ugostiteljstvom, stvorili smo vlastitu prepoznatljivost po tome što smo u našim restoranima uslugom i ponudom drukčiji od ostalih, pa smo se toga držali i kod uređenja kuće koju smo kupili prije četiri godine u dubrovačkoj povijesnoj jezgri. Želja nam je da ovo ne bude još jedna u nizu kuća za iznajmljivanje, već da u njoj prvenstveno upoznamo gosta s našim, domaćim proizvodima, te da ih upoznamo s ljepotama ovog našeg hrvatskog juga – kazala je Zrinka Šare koja je nakon završetka hotelskog menadžmenta, u obitelji “zadužena” za skrb i razvoj ove nove turističke priče svoje obitelji.

Bota Palace, smještena na iznimno atraktivnoj lokaciji, kantunu Široke ulice i Straduna nudi smještaj u četiri luksuzne sobe i jednom apartmanu u potkrovlju, a pogled iz svih “jedinica” oduševljava njihove goste. Dosadašnji posjetitelji, iako ih nije bilo puno jer su s rezervacijama krenuli tek prije nekih dvadesetak dana, imaju samo riječi pohvale, ocjenjujući sve, od usluge do uređenja, čistom desetkom.

-Osim smještaja, u ponudi imamo doručak i poslijepodnevnu užinu u kojoj naši gosti mogu naručiti naše, domaće, organski uzgojene proizvode, a ukoliko žele, možemo im organizirati i izlete u Mali Ston, do naše farme kamenica i vrta s povrćem, kako bi se uvjerili da sve što konzumiraju stiže iz ovoga kraja. Sve što požele iz našega jelovnika, dostavljamo im u sobe ili apartman. Na takav način nudimo potpunu uslugu i potpuniji doživljaj boravka u ovom prelijepom gradu – kazala je Zrinka Šare.

Dodaje i kako su se na uređenju i opremanju kuće koristile usluge domaćih ljudi, te kako su se kupovali hrvatski proizvodi.

-Željeli smo da pokažemo sve naše, jer se imamo čime pohvaliti i slaviti tu autohtonost – sažima ideju vodilju Zrinka. Naglašava kako se za većinu drvenih proizvoda koristila kvalitetna slavonska hrastovina, te kako se pokušao sačuvati svaki kameni detalj u kući.

Za dašak dubrovačke umjetnosti u kući pobrinuo se likovni umjetnik Tonko Smokvina sa svojim kolorističkim slikama, a u interijeru je izložen i zlatni slon mladog dubrovačkog kipara Ivana Mladošića.

-Za sreću, sa smiješkom pojašnjava Zrinka.

Kakva su očekivanja i osjećaju li prema zainteresiranosti kakva je sezona pred nama?

-Počeo je pomalo, još je prerano za išta reći, a mi smo počeli s bookingom prije dvadesetak dana. Znate kako je kada se dovršava ovako veliki projekt u kojemu se pazi na sve, stalno ti se čini – još moram ovo, još moram ono…. a nama su detalji važni. Želimo gostima ponuditi drukčiji doživljaj Dubrovnika i mislimo kako mali detalji čine razliku. Rezultati će pokazati jesmo li bili u pravu – zaključuje Zrinka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA