30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLTV DUEL/ Franković i Vlahušić - emisija ponovno cenzurirana zbog tužbe

LTV DUEL/ Franković i Vlahušić – emisija ponovno cenzurirana zbog tužbe

Najiščekivaniji duel serijala na Libertas televiziji – susreli su se gradonačelnik Mato Franković i kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić. Franković se danas na fb profilu požalio kako je emisija ponovno cenzurirana zbog Vlahušićeve tužbe, a Vlahušić je ponovio kako je Franković izmislio zakon da ga eliminira s političke scene prije četiri godine.

Emisiju Libertas Duel pratite danas u 16:30 na Libertas televiziji. Riječ je o izbornoj emisiji u kojoj se sučeljavaju kandidati za župana dubrovačko-neretvanskog kao i kandidati za gradonačelnika Dubrovnika.

Sučeljavanja jedan na jedan, odnosno Libertas Dueli emitiraju se svakim radnim danom sve do 13. i 14. svibnja kada Libertas televizija uz medijsku potporu Libero portala, Glasa Grada  i Dubrovniknet portala, organizira velika sučeljavanja svih kandidata za župana i gradonačelnika.

U Libertas Duelu oponenti imaju točno zadano vrijeme za predstavljanje odabranih tema i njihovu obranu kroz replike,  odgovaraju na opća pitanja o Gradu i Županiji koju planiraju predstavljati ali moraju, primjerice, i birati između dva pojma što ili koga više vole.

Današnji duelisti, kandidati za gradonačelnika su Mato Franković ispred Hrvatske demokratske zajednice te Andro Vlahušić ispred platforme Dubrovnik – naš Grad.

“2017. godine kad su bili izbori Mato Franković je znao da me ne može pobijediti. Bio bi izgubio drugi put i kad izgubiš od drugoga protivnika dva puta – trebaš se povući iz utrke. Iskoristio je svoju poziciju u Saboru, napravio zakon kojim su me eliminirali”, rekao je u jednom trenutku razgovora Andro Vlahušić.

“Nema nijedan razlog zašto bi Vlahušić bio dobar gradonačelnik, naime osam godina mandata gospodina Vlahušića iza njega ledina – ništa nije ostalo, nijedan projekt značajan za Grad Dubrovnik nije realizirao, iz Europskih fondova je povukao nula kuna”, rekao je Mato Franković.

Sposobni ili podobni – pitao je voditelj Matko Saltarić kandidate.

“Samo sposobni, podobni ne postoje. Najveći grijeh Hrvatske je što smo napravili stranačku državu, a ne građansko društvo. U građanskom društvu svi ljudi imaju jednaka prava napredovati, a kada promovirate stranačku državu onda su to podobni i zbog toga je Hrvatska predzadnja, iza Bugarske po društvenom razvoju” – rekao je Andro Vlahušić.

“Uvijek sposobni, da se išlo za podobnim, bio bi nastavio starim pričama pa bi onda vjerojatno bilo nekakvih osuda, presuda i slično poput DURE itd.” – rekao je Mato Franković.    

Daljnji tijek razgovora gledajte danas u 16:30 sati, samo na Libertas televiziji!

Tijekom cijele emisije gledatelji imaju mogućnost, putem televotinga glasati za svog kandidata, odnosno za onoga za kojeg smatraju kako se u duelu bolje snalazi. Rezultati se objavljuju na kraju emisije i na Facebook stranici Libertas televizije!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA