33.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiKREĆE NADMETANJE ZA 23 ADVENTSKE KUĆICE Na Stradunu zakup 3 tisuće eura

KREĆE NADMETANJE ZA 23 ADVENTSKE KUĆICE Na Stradunu zakup 3 tisuće eura

Gradsko društvo Dubrovačka baština d.o.o. raspisalo je javni poziv u kojem prikupljaju ponude za zakup adventskih kućica od 2. prosinca do 6. siječnja, tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

Javni poziv za 23 blagdanske kućice otvoren je 13. listopada, a razmatrat će se ponude pristigle do 27. listopada, do 10 sati. 

U natječaju stoji kako se prikupljaju ponude za 11 kućica na Stradunu s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se četiri stola, s po 4 četiri stolice uz kućicu.

Nadalje, četiri kućice s tri stola predviđene su na Pilama, pet kućica na Gundulićevoj poljani, po jedna kućica u Uvali Lapad, Gružu i u Mokošici.

Kućice su prigodno uređene blagdanskim ukrasima prema odluci Dubrovačke baštine, a zakupac se obvezuje o svom trošku dodatno opremiti unutarnji prostor radi pružanja ugostiteljske djelatnosti. Pritom nije dopuštena bilo koja vrsta tehničkih preinaka na kućici.

Na Stradunu nije dopušteno postavljanje suncobrana, no zakupci na ostalim lokacijama moći će ga postaviti pod određenim uvjetima. Npr., suncobrani na Gundulićevoj poljani mogu biti samo bijele boje i moraju imati zaštitu protiv oštećenja kamene podloge.

Kriterij za odabir najpovoljnijih ponuditelja je najveći ponuđeni iznos zakupnine, a početna cijena kreće se od 1.800 eura u Uvali, Gružu i Mokošici, 2.200 eura na Brsaljama, 2.500 eura na Gundulićevoj poljani, do 3.000 eura na Stradunu. U ove iznose nije uključen PDV.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA