28.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 23 lipnja, 2024
NaslovnicaInfocentarKreće besplatni edukacijski ciklus "Upravljanje volonterskim programima"

Kreće besplatni edukacijski ciklus “Upravljanje volonterskim programima”

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai organizira besplatni edukacijski ciklus „Upravljanje volonterskim programima“, koji će polaznicima omogućiti stjecanje svih potrebnih teoretskih i praktičnih znanja za uspostavu, razvoj i unapređenje volonterskih programa.

Edukacije su namijenjene postojećim i budućim koordinatorima volontera u neprofitnim organizacijama, koje Zakon o volonterstvu definira kao organizatore volontiranja. Iste će se odvijati u prostorijama Centra za mlade Dubrovnik, na adresi Obala Ivana Pavla II 44A, a biti će podijeljene u tri dvodnevna modula;

Modul 1 će biti organiziran 23.09.2022 od 14-20h i 24.09.2022 od 09-19h.

Organizator će polaznicima osigurati osvježenje prvi dan i ručak drugi dan edukacije.

Modul 2 će biti organiziran 07.10 i 08.10.2022, dok će Modul 3 biti organiziran 21.10 i 22.10.2022.

Sukladno kurikulumu kreiranom i odobrenom od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, svi polaznici koji uspješno završe edukaciju će imati mogućnost steći sva potrebna teoretska i praktična znanja za uspostavu, razvoj i unapređenje volonterskih programa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovu BESPLATNU radionicu do 23.09.2022 (najkasnije do podne) ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/6RJRR7nHYci15eE96

Edukacijski ciklus organizira se u sklopu projekta Pokaz Pravo, UP.04.2.1.11.0223, koji izgrađuje otpornost lokalnih zajednica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na krize kroz jačanje volonterstva. Cilj mu je izgraditi koordinirani, dobro organizirani i kapacitirani volonterski sustav kroz podizanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnih društava za provođenje volonterskih programa, promoviranje modela vrednovanja utjecaja volonterstva, te razvoj radijalnog modela upravljanja kriznim volontiranjem u Dubrovniku. Projekt će izgraditi mrežu kapacitiranih organizacija civilnih društava koji mogu brzo i učinkovito mobilizirati resurse lokalne zajednice te koordinirano odgovoriti na krizne situacije.

Ukupna vrijednost projekta: 484.223,72 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 411.590,16 HRK.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 72.633,56 HRK.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost udruge Bonsai.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA