30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleKreće aukcija za Gogin korak - odazvala su se 32 umjetnika

Kreće aukcija za Gogin korak – odazvala su se 32 umjetnika

Ukoliko želite povoljno doći do slike ili skulpture naših poznatih umjetnika i istovremeno učiniti dobro djelo u vidu da budete jedna karika u lancu koji će našoj maloj sugrađanki Gordani Knego pomoći da samostalno stane na svoje noge onda je ovo prava prilika za vas. Naime, humanitarna akcija – Umjetnici za Gogin korak ulazi u svoju završnicu i sad treba reakciju dobročinitelja. Ukupno trideset i dva akademska umjetnika darovala su svoje vrijedne radove koji su u proteklih petnaestak dana predstavljeni na facebook stranici Za Gogin korak – https://www.facebook.com/ZAGOGINKORAK/….

Tijekom same akcije odmah se moglo licitirati u svojevrsnoj on line aukciji,  a u sljedećih par dana, zaključno sa 30. rujna, svi se možemo uključiti u ovu hvalevrijednu akciju. Možemo tako dosta povoljno kupiti jedno ili više zaista vrijednih djela, a istovremeno sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji jer slike se kupuju na način da se novac direktno uplaćuje na račun Gogine majke Magde. Početna cijena svakog dijela je 1500 kn, a licitirati se može sve do 30. rujna i to na način da se upiše komentar direktno ispod slike željenog dijela u galeriji na gore spomenutoj Facebook stranici.

Isto tako, ukoliko želite ostati anonimni svoju ponudu možete poslati putem Messengera u inbox stranice kao i na mail zagoginkorak@gmail.com, a vrijedni administratori će zabilježiti i vašu poruku kao anonimnu staviti u komentar ispod slike.

Za sve one koji on line galeriji ne mogu pristupiti putem Facebooka istu mogu pogledati ovdje –  https://www.photo-pick.com/online/eES3qnQA.link  te svoju ponudu poslati na gore napisani mail.

Ajmo sada svi za Gogu !!!!

Uplate ne vršiti dok ne dok se ne donije povratna informacija od moderatora da je aukcij završena – hvala !

ZA GOGIN KORAK:

TEKUĆI RAČUN OTP BANKA HR5324070003262082133

ŽIRO RAČUN HR8724070003106675881

ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA SWIFT CODE OTPVHR2X

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA