27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarKINO SLAVICA: Jedeš li ribu? Đe se kupaš? Čuvaš li svoju plažu?

KINO SLAVICA: Jedeš li ribu? Đe se kupaš? Čuvaš li svoju plažu?

Ekipa od pet mladih dubrovačkih producenata, pripremila je iznimno zanimljiv  i kreativan cjelovečernji program pod zvijezdama “More li bolje?” u kino Slavici u subotu, 11. 06. u 20 sati.

“Budi kino producent” dio je europskog projekta Kino magistrale, a koji je prije nekoliko mjeseci pozvao zainteresirane mlade ljude da sami osmisle i realiziraju program uz potporu Kinematografa Dubrovnik. Evo što su za vas pripremili:  

Program :

20:00h – Dobrodošlica uz hranu, piće i sitne razgovore o moru.               Ines Miljan Popović – Izložba fotografija “Stanovnici mora”

21:00h – Projekcija dokumentarnog filma “Blue future” (Plava budućnost) govori o mladim ljudima koji su svoju strast, obrazovanje i vještine uložili u razvoj održivijeg gospodarstva u tri ključna sektora: ribarstvu, turizmu i energetici.

21:40h – Razgovori sa našim sugrađanima koji su svoj život posvetili moru i njegovom  očuvanju Ines i Neško ( Muzej školjaka u Cavtatu ),     Marjan Žitnik (udruga Maritimo Recycling )

22:00h – Show must go on – zabava uz rock klasike vrhunskih glazbenika: Acoustic duo Emir i Senko. Sa starim rock hitovima razdrmati će i one koji se teško razdrmaju.

Dubrovnik je grad u kojem većina ljudi, direktno ili indirektno živi od mora i njegove ljepote i/ili samo u njemu uživaju.

Svjesni činjenice da je edukacija i razgovor o toj temi važan korak prema naprijed, odlučili smo se da tema ovog događaja bude more i očuvanje mora kao našeg vrijednog resursa. Ideja događaja je potaknuti ljude na razmišljanje o tome kako svatko od nas svojim svakodnevnim izborima ima utjecaj, pokazati neke dobre primjere praksi mladih ljudi koji čine velike promjene i istovremeno se dobro zabaviti.

Ulaz je besplatan, čekaju vas u Slavici u subotu u 20 sati!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA