31.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiHZZO ih je odbio, ali se Poliklinika Marin Med stavila na uslugu...

HZZO ih je odbio, ali se Poliklinika Marin Med stavila na uslugu građanima: nudi besplatne specijalističke preglede

Poliklinika Marin Med od ponedjeljka 6. travnja ponovno započinje sa radom no u znatno izmjenjenom načinu rada. Naime, zbog posebnog režima rada dubrovačke bolnice u suzbijanju pandemije korona virusa zbog kojeg je obustavljen rad svih specijalističkih ambulanti, vodstvo Poliklinike Marin Med samoinicijativno je odlučilo da pacijentima koji su osiguranici HZZO-a neće naplaćivati specijalističke preglede.

Takva je odluka donesena unatoč odgovoru Direkcije HZZO-a kako nisu u mogućnosti udovoljiti zahtjevu Poliklinike da pacijentima omogući besplatan pregled u ovoj privatnoj ustanovi.

– Poliklinika Marin Med svim osiguranicima HZZO-a sa područja naše županije neće naplaćivati specijalistički pregled dok god traje poseban režim rada u Općoj bolnici Dubrovnik. Stoga svim potrebitim sugrađanima i pacijentima sa iskaznicom HZZO-a koji u ovim teškim vremenima trebaju zdravstvenu zaštitu, saminicijativno stavljamo na raspolaganje svih naših jedanaest liječnika specijalista i medicinsko osoblje – istaknuo je ravnatelj Poliklinike Marin Med dr. Rikard Lenz.

Svi potencijalni pacijenti o svim detaljima biti će dodatno informirani putem web stranice Poliklinike Marin Med  www.marin-med.com . Za ulazak u Polikliniku provoditi će se vanredni standardi zbog spriječavanja širenja virusa Covid 19 te će se uz anketiranje sa ciljanim pitanjima pacijentima mjeriti i tjelesna temperatura. Ovaj trijažni prostor biti će smješten na samom ulazu u poslovnu zgradu Grawe, a nužno je da se pacijenti prethodno telefonski naruče za specijalistički pregled i dobijanje termina.

Apeliramo i dalje da poštujete upute nadležnih službi za vrijeme trajanja infekcije virusom Korona te čuvate sebe i svoje najmilije, a poglavito starije. Bez poštivanja svih propisanih mjera mala je mogućnost da se ova bolest pobijedi i spriječi njezino daljnje širenje.

Za sve informacije dostupan je broj telefona Poliklinika Marin Med 020 400 500 kao i e-mail adresa: info@marin-med.com .

Ostanite doma, perite ruke i izbjegavajte bliske kontakte posebice sa starijim osobama. Čuvajte sebe i sve oko vas – poručili su iz Poliklinike Marin Med.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA