15.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiHAK objavio kome je sve zabranjeno kretanje Pelješkim mostom

HAK objavio kome je sve zabranjeno kretanje Pelješkim mostom

Pelješki most i pristupne ceste namijenjene su isključivo prometu motornih vozila te se njima ne smiju kretati pješaci, biciklisti i motorna vozila koja ne mogu razviti brzinu veću od 60 km/h, javljaju iz HAK-a.

Nastavno na navedeno, na svim čvorištima postavljeni su pripadajući prometni znakovi (C66). Mole se vozači da zaustavni prometni trak na Pelješkom mostu koriste isključivo u slučaju nužde.

Odluka o ograničenju prometna na državnoj cesti DC414 te Pelješkom mostu i pristupnim cestama

Sukladno odluci Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te uprave Hrvatskih cesta, ograničava se promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5t po Pelješkom mostu i njegovim pristupnim cestama. Ograničenje se ne odnosi na teretna vozila koja imaju utovar ili istovar na području poluotoka Pelješca (i okolnim otocima na tom području), koja imaju dozvolu za izvanredni prijevoz kao i za vozila hitnih službi, oružanih snaga RH, vozila za održavanje cesta te vozila gradilišta. U potpunosti je zabranjen prijevoz opasnih tvari po Pelješkom mostu i pristupnim cestama, od čvora Komarna do čvora Prapratno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA