28.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021Franković obišao kotar Ploče iza Grada: Očekujemo izgradnju garaže Zlatnom potoku u...

Franković obišao kotar Ploče iza Grada: Očekujemo izgradnju garaže Zlatnom potoku u iduće dvije godine

Gradonačelnik Franković i župan Nikola Dobroslaviu pratnji suradnika obišao je danas gradski kotar Ploče iza Grada. Nakon što je sa stanovnicima prošao kroz ulice Franković je kazao kako se mogu napraviti dodatna poboljšanja, posebno u ulici Bruna Bušića te dodao kako će se Zlatni potok uskoro povezati s Ulicom Druge Dalmatinska brigade. Istaknuo je i kako rješenje prometa u mirovanju leži u Zlatnom potoku leži u garaži, za koju vjeruje da može biti izgrađena u iduće dvije godine.ž

“Danas smo obišli gradski kotar Ploče iza Grada. Sa stanovnicima smo prošli kroz ulice u kojima se mogu napraviti dodatna poboljšanja, posebno u ulici Bruna Bušića koja se može dodatno proširiti kako bi se osigurao veći broj parking mjesta te neometano prometovanje. Prethodno je već jedan dio ulice asfaltiran i osvijetljen novom javnom rasvjetom.

Također, obišli smo predio Zlatnog potoka, a kojeg u što skorije vrijeme planiramo povezati spojem ceste s Ulicom Druge Dalmatinske brigade kako bi osigurali lakšu komunikaciju unutar samog naselja. Zadovoljstvo nam je što smo nedavnim proširenjem parking mjesta u Zlatnom potoku osigurali vidljivo manji broj automobila na ulici.

No, konačno rješenje prometa u mirovanju Zlatnog potoka jest u izgradnji garaže na mjestu postojećeg igrališta, a za koju smo već izradili idejno rješenje koje predviđa novo igralište na krovu garaže. Očekujemo kako ćemo nakon završetka drugog kruga izbora u suradnji s predstavnicima gradskog kotara Ploče iza Grada započeti s realizacijom projekta garaže, a za koju smo sigurni kako može biti izgrađena u narednom dvogodišnjem periodu”, zaključio je Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA