31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleFOTO: Više od tristo trkača na 2. vatrogasnoj utrci Memorijal „Goran Komlenac"

FOTO: Više od tristo trkača na 2. vatrogasnoj utrci Memorijal „Goran Komlenac”

Danas se u Orašcu održala 2. po redu vatrogasna utrka u spomen na tragično stradalog dubrovačkog vatrogasca Gorana Komlenca. 227 sudionika trčalo je u utrci za odrasle te 87 u utrci vatrogasne mladeži, a prethodno se održala i dječja utrka.

Start svih triju utrka bio je na OPG-u Koraćevo, a trčalo se prema Gromači i nazad u tri kategorije, odnosno dužine. Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, ujedno i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dubrovnika, otvorio je utrku.

Mladi su trčali 3,3 kilometra. U kategoriji muškaraca najbrži su bili Roko Majdandžić, Emil Jones i Ivano Šarić, a u ženskoj konkurenciji nabrže su bile: Lena Musladin, Nikolina Musladin i Ivana Žlošilo.

U utrci za odrasle na stazi dugoj 6,6 kilometara najbrži su bili: Saša Horvat, Tonči Borovac i Dragan Jurjević. U ženskoj konkurenciji najbrže su bile: Ivana Zeljko, Stela Soko i Marija Vijolić – Hilić.

Na ovaj način čuva se uspomena na vatrogasca Gorana Komlenca, ali se trči i za plemeniti cilj. Sredstvima prikupljenim od utrke financirat će se stipendije za učenike i studenate bez jednog ili oba roditelja, teškog socioekonomskog statusa s područja Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s humanitarnom udrugom Tata je Tata – Dubrovnik. 

Zabava za sve sudionike i posjetitelje s početkom u 20 sati će se nastaviti u Domu mladeži Orašac uz Grupu Vista iz Zadra.

Prethodni članak
Sljedeći članak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA