32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFOTO Aukcija slika dubrovačkih umjetnica za stipendije učenika i studenata: privilegija je...

FOTO Aukcija slika dubrovačkih umjetnica za stipendije učenika i studenata: privilegija je činiti dobro!

Humanitarna udruga Tata je tata organizirala je aukciju slika za stipendiranje učenika i studenata koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji, a koja se večeras održana u Studentskom domu. Licitiralo se za umjetničke radove koje su donirale dubrovačke umjetnice: Lena Kramarić, Nikolina Šimunović, Katarina Ivanišin, Ivana Selmani, Jasmina Runje, Antonija Rusković Radonić, Aida Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Iva Laterzi Obuljen, Dubravka Tullio, Romana Milutin Fabris, Ivona Šimunović i Katarina Alamat Kusijanović.

– Vjerujem kako će večerašnja aukcija slika biti jednako uspješna kao prošlogodišnja, rekao je odmah na početku Tonko Smokvina zahvalivši se dubrovačkim umjetnicama što su se rado odazvale aukciji.

– Naša priča traje duži niz godina, počelo je kupovanjem humanitarnih spenzi, plaćanja računa, pomaganjem potrebitima na razne načine, a ova aukcija je logičan slijed i korak više. Svi vi koji ste večeras tu, šaljete snažnu poruku, da ste spremni pružiti ruku spasa onima u potrebi. Privilegija je činiti dobro, rekao je Ivica Hajdić i zahvalio se svima koji im pomažu u svim njihovim akcijama.

Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za  fond za stipendije – HR0523900011500267062.

                           

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA