29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleEdukativni Panel o ADHD-u kod djece

Edukativni Panel o ADHD-u kod djece

Studio Balance u suradnji s Valera Vita biorezonantnim centrom organizira edukativni panel o ADHD-u kod djece koji će se održati u subotu, 4. svibnja 2024. u prostorijama studija Balance u Komolcu (Ul. na Skali 2, ACI Marina) s početkom u 10 sati.

Ovaj panel će istražiti različite aspekte ADHD-a, uključujući pravilnu prehranu, redovitu tjelesnu aktivnost i dostupne neurološke tretmane. Sudionici će imati priliku čuti prezentacije Mara Mojaša, osnivača studija Balance, te Natali Kranjec, voditeljice Valera Vita biorezonantnog centra u Orašcu.

Jedna od tema bit će uloga biorezonance u dijagnosticiranju nedostataka vitamina, minerala i netolerancije na hranu kod djece s ADHD-om. Također će biti riječi o metodama testiranja i dostupnim tretmanima za upravljanje simptomima ADHD-a i srodnih poremećaja.

Panel će pružiti mogućnost sudionicima da se upoznaju s različitim aspektima ADHD-a te da bolje razumiju kako pravilna prehrana, tjelesna aktivnost i neurološki tretmani mogu doprinijeti poboljšanju stanja djece s ovim poremećajem.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice https://forms.gle/WxfgtQSGk8QVPXzy6  dostupne na Facebooku studija Balance i Valera Vite. Veselimo se vašem sudjelovanju i podršci ovoj važnoj inicijativi za bolje razumijevanje i podršku djeci s ADHD-om i njihovim obiteljima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA