31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaDva Dubrovčanina briljirala na upravo završenim Marulićevim danima

Dva Dubrovčanina briljirala na upravo završenim Marulićevim danima

“NA DNU OCEANA POSTOJE NEKI SVJETOVI” u režiji Romana Nikolića i izvedbi njegova “Areterarija” je na upravo zatvorenim 33. Marulićevim danima osvojila nagradu u dvije kategorije. Muška uloga povjerena je Franu Maškoviću.

Nagrada za dramaturgiju predstave Romanu Nikoliću, Olji Lozici, Aniti Matić Delić i Frani Maškoviću za zajednički rad u gradnji likova i dramaturgije predstave „Na dnu oceana postoje neki svjetovi“ u režiji Romana Nikolića i produkciji Umjetničke organizacije Arterarij, Zagreb.

Ovaj autorski projekt počiva na izvanrednoj suradnji cijele umjetničke ekipe koja intimu jedne bračne veze iznosi toliko neposredno da se gledatelju čini kako je posrijedi njegova vlastita intima. Istodobno, predstava je umjetnički dorađena i zapravo nimalo ne ovisi o improvizaciji.

Nagrada za najbolje umjetničko ostvarenje Frano Mašković i Anita Matić Delić za vrhunsku glumačku suigru u predstavi „Na dnu oceana postoje neki svjetovi“, autorski projekt u režiji Romana Nikolića i produkciji Umjetničke organizacije Arterarij.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA