25.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiCroatia Poliklinika kupila Marin Med, dr. Lenz ostaje ravnatelj

Croatia Poliklinika kupila Marin Med, dr. Lenz ostaje ravnatelj

Potpisivanjem Ugovora o kupoprodaji 100% osnivačkih prava i poslovnih udjela u ustanovi Poliklinika Marin Med, Croatia Poliklinika postala je vlasnik najveće i najpoznatije poliklinike na dubrovačkom području.

Marin Med poliklinika je za kirurgiju, ortopediju, internu medicinu, ginekologiju, urologiju, neurologiju, otorinolaringologiju, radiologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju, anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje, dermatologiju, i venerologiju, oftalmologiju i optometriju, pedijatriju i hiperbaričnu medicinu i medicinu rada i sporta. Osim ovih specijalizacija, Poliklinika Marin Med pruža i usluge sistematskih i preventivnih pregleda.

Riječ je o devetoj poliklinici u mreži Croatia Poliklinika koja ima nacionalnu pokrivenost s poliklinikama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli i Koprivnici, a sada i u Dubrovniku.

“U Croatia Poliklinike i privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj uloženo je više od 20 milijuna eura. Radujemo se što smo došli i na krajnji jug gdje ćemo zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i opremljenosti suvremenom tehnologijom Dubrovčanima i stanovnicima cijelog dubrovačkoj kraja pružati vrhunske medicinske usluge, kao i svugdje gdje smo prisutni”, rekla je Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike.

Na čelu Poliklinike Marin Med ostaje ugledni specijalist anesteziolog dr. med. Rikard Lenz, kao i cijeli tim u kojem su neki od vodećih hrvatskih i međunarodnih liječnika.

Croatia Poliklinika u vlasništvu je Croatia osiguranja, vodećeg domaćeg osiguratelja koji posluje u sastavu Adris grupe – stoji u priopćenju iz Croatia poliklinika.

5 KOMENTARI

  1. Ravnateljica Croatia poliklinike je Tatjana Kujundžić, poznata i kao supruga bivšeg ministra zdravstva iz redova HDZ-a Milana Kujundžića (čuvenog po izjavi da “kod liječenja pacijenta više vrijedi jedan svećenik nego 20 liječnika” te po pokušaju prikrivanja vlasništva nad brojnim nekretninama i fizičkim napadom na novinarku koja je otkrila aferu).

    Dobrodošli u Dubrovnik, dragi Imoćani! Osjećajte se kao kod kuće u “biseru Jadrana” i “glavnog grada Hercegovine”. Nadam se da ćete kupnjom Marin Meda pronaći lijek za uznapredovali stadij pohlepe i gramzivosti od kojeg bolujete!

  2. Došao im zadnji voz za prodaju.
    Sto rade treba ih zatvoriti ,pogotovo dotičnog ravnatelja koji su na pohlepni i prevareni nacin dosli do poliklinike !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA