28.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 23 lipnja, 2024
NaslovnicaDupromoCentar za jezike: Razmišljaš o proširenju svog znanja jezika, prijavi se!

Centar za jezike: Razmišljaš o proširenju svog znanja jezika, prijavi se!

Da nam učenje jezika bude pristupačno i jednostavno brine se, ponovno, Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku!  U tijeku su upisi na programe učenja stranih jezika

Centar za jezike započeo je s prijavama na programe cjeloživotnog učenja stranih jezika, tzv. tečajevima. U ponudi su programi engleskog, francuskog, njemačkog, portugalskog, španjolskog, talijanskog i hrvatskog jezika za strance / Croatian for foreigners. Rok za podnošenje prijave je 15. listopada.

Cilj programa je ponuditi građanstvu Dubrovnika programe razvijanja jezičnih i interkulturalnih vještina. Programi su razvijeni prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ). Jedna jezična razina obuhvaća 140 školskih sati (s provjerama i ispitom), a izvodi se u dva modula, iznimno, jezična razina B1 obuhvaća 280 školskih sati i izvodi se u četiri modula.

Prvi modul započet će 23. listopada 2023. i trajat će do 26. siječnja 2024. s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane. Drugi modul će započeti početkom veljače. Dinamika izvođenja programa je 2×3 školska sata tjedno u popodnevnom terminu, nakon 17:00 sati.

Nastava će se održavati u suvremeno opremljenim učionicama središnje zgrade Sveučilišnog kampusa koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije, a odvijat će se u skladu s modernim pristupima učenja i poučavanja stranih jezika pod vodstvom iskusnih i stručnih predavača koji se kontinuirano usavršavaju.

Pruža ti se šansa, iskoriti je jer učenjem stranih jezika upoznajemo druge kulture, širimo vidike, razvijamo toleranciju i razumijevanje među pripadnicima različitih jezičnih i kulturnih sredina, otvaramo mogućnosti za obrazovanje i postajemo konkurentniji na globalnom tržištu rada.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: +385 20 445 878 (svakog radnog dana od 10:00 do 14:00), ili na e-mail: lang@unidu.hr , kao i na web stranici Centra za jezike, gdje se nalaze elektronički obrasci za online prijave.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA