31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleBravo za dubrovačke Tate, pomažu gdje god stignu

Bravo za dubrovačke Tate, pomažu gdje god stignu

Udruga Tata je Tata i ove je godine prije Božića brojnim obiteljima u potrebi pomogla nabavkom namirnica i higijenskih potebština, a pred kraj godine objavili su i neformalno izvješće o radu u posljednja dva mjeseca.

-Puno je akcija iza nas u protekla dva mjeseca, tako da vas kao i uvijek želimo informirati o našem radu, da znate kako vaše donacije idu na prave adrese i onima koji zaista pomoć trebaju. Nekoliko puta smo uplatili za obitelj u teškoj socio-ekonomskoj situaciji , za potrebe lječenja jednog člana obitelji, kojega smo i osobno vozili u bolnicu.

Iskreno i posebno bi se zahvalili gosparu Pavu Lučiću iz Župe na doniranom autu koji je poklonjen jednom samohranom ocu. Hvala Pavo ljudino naša! Ovo je treće auto donirano preko naše grupe.

Iza nas je uspješno odrađena akcija za obitelj Hasan i malog Lukasa gdje je obitelj skupila dovoljno za potrebe stolice za školski prijevoz, za daljnje lječenje i druga pomagala koja naš Lukas treba. Veliko Vam hvala u ime našeg Lukija još jednom.

Akcija za Luciju još uvijek traje, i o ovoj najvećoj humanitarnoj akciji koju ćemo u dogovoru sa obitelji Tevšić kroz koji dan privoditi kraju, obavijestiti ćemo vas naknadno. Za Luciju ćemo iscrpiti sve moguće zahvale koje postoje.

Sva uplaćena sredstva i za Lukasa i za Luciju, idu izravno na račun njihovih obitelji (mi smo samo bili medij podrške ovim obiteljima) za potrebe daljnjeg lječenja, terapija i raznih zaista preskupih pomagala koje ovo dvoje naših malih anđela trebaju. Veliko Vam hvala na nevjerojatnoj podršci.

Upravo je završena još jedna velika uspješna Božićna akcija gdje smo ove godine osigurali ogromne spenze za osam obitelji u teškoj socio-ekonomskoj situaciji koje su uključivale higijenske potrepštine, prehrambene namirnice, meso, voće i povrće dostatne za idućih mjesec dana za obitelji, ali smo isto tako kupili i neke tehničke uređaje koji su im trebale.

Naša je pomoć išla od Primorja, preko Grada pa sve do Konavala. Kupovali smo poklone, odjeću i obuću za preko dvadeset djece kojima smo s ponosom možemo reći, osigurali dostojan Božić.

Naša udruga je kao i svake godine razveselila poklonima i donacijama desetke korisnika Centra za rehabilitaciju Josipovac, koje svake godine tradicionalno posjećujemo, kao i udrugu za osobe intelektualnim teškoćama Rina Mašera i djecu Dječjeg doma Maslina. Veselja i smijeha nije nedostajalo ni ove godine. Još jedna uspješna akcija Božić prije Božića je iza nas.

Ukoliko želite podržati naš rad ili postati dio naše udruge, možete uplatiti na račun HPB HR8823900011101366357 (naziv klijenta: Humanitarna udruga Tata je Tata Dubrovnik) ili možete uplatiti izravno preko ponuđenog koda.

Hvala vam svima na podršci dragi ljudi, vi ste kao i vazda naš glavni „forte“.

Hvala na svakom euru. Hvala na svim onim porukama podrške i na lijepim riječima. Posebno i veliko hvala svim dubrovačkim medijima na velikoj podršci, bez vas ne bi uspjeli.

Hvala što će se ova naša priča i dalje pisati, zahvaljujući vama. Hvala što nam vjerujete u vremenima kada je povjerenje u dobro poljuljano.

Veliko vam hvala svima! – napisali su a svojoj Facebook stranici naši dubrovački Tate velikog srca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA