13.8 C
Dubrovnik
Petak, 26 travnja, 2024
NaslovnicaLifestyle2020. U RETROVIZORU/ Lena Šutić Klaić: kad se jedna vrata zatvore, druga...

2020. U RETROVIZORU/ Lena Šutić Klaić: kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore…to sam naučila

Lena Šutić Klaić, poduzetnica i mlada mama ističe da ju je 2020. godina, naučila zahvalnosti te da se uloženi trud i izlazak iz komfor zone uvijek isplati.

“Prvenstveno me naučila zahvalnosti jer sam početkom godine na svijet donijela svoju kćer i zbog toga je, unatoč svemu, za mene ovo najljepša godina u mom životu.

Kao novopečena mama, cijelu 2020., provela sam u našem obiteljskom mikrosvijetu u kojem ničeg nije nedostajalo – ni sreće, ni ljubavi, ni blagostanja – veselile su me i vesele me i najmanje stvari.

Što se posla tiče, godina je započela turbulentno jer smo zatvorili vrata svoje butige, ali isto tako smo, zahvaljujući pravovremenoj reakciji, poslovanje prebacili online, što je otvorilo nove mogućnosti. Tu sam, na vlastitom primjeru, naučila da kad se jedna vrata zatvore, otvore se druga, naravno, ako si spreman izaći iz svoje zone komfora. Ponekad treba raditi i dugo u noć, smišljati nove ideje, pokušavati bez odustajanja i onda kad misliš da ne možeš dati više – jer trud se na koncu uvijek isplati.

Ova godina je bila teška mnogima od nas, ali najteža onima koji su izgubili blisku osobu, i nikakav materijalni gubitak se s tim ne može mjeriti. Baš zato, smatram da se sad, više nego ikad, trebamo okrenuti pravim vrijednostima i blagdane proslaviti skrušeno, u malom krugu najbližih ljudi bez puno pompe i velikih očekivanja. Za sve ostalo bit će vremena.”

FOTO: Privatni album

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA