13.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 5 prosinca, 2021
NaslovnicaPolitikaŽUPSKA OPORBA REAGIRALA na izjavu načelnika Nardellija o trošku cijepljenja

ŽUPSKA OPORBA REAGIRALA na izjavu načelnika Nardellija o trošku cijepljenja

Župska oporbena stranka ŽUPKA je reagirala na izjave načelnika Silvija Nardellija koji je, u suglasju s ostalim čelnicima, izjavio kako ne bi plaćao testiranje zaposlenika javnih uprava, da o tome on odlučuje. Za ŽUPKU su neke druge stvari spornije.

Potrošiti 50.000,00 kn na nadzorni odbor društva u vlasništvu Općine (Mlini d.o.o.) koji nema ni jednoga zaposlenog je prihvatljiv trošak za načelnika Nardellija. Platiti 16.300,00kn po satu rada nadzorni odbor Župa dubrovačka d.o.o. je opravdano i u interesu zajednice za načelnika Nardellija. Dodajmo tu još oko 100.000,00kn koje trošimo na nadzorni odbor Groblja Dubac. Sve su to troškovi koji se plaćaju novcem poreznih obveznika, a od kojih porezni obveznici nemaju nikakve koristi. I načelnik te troškove sa zadovoljstvom prihvaća.

Međutim, kada je u pitanju 14 zaposlenih koji se nisu cijepili, to je trenutak kada načelnik podvlači crtu i kaže dosta!? Stvarno?Iživljavati se na ovakav način nad manjinom je krajnje neprimjereno i opasno, posebno kada takve izjave dolaze od čelnika lokalne samouprave. #KadćeCjepivozaLicemjere💉

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić