29.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaŽUPKA predlaže da se Zelena placa premjesti u župsku Servisnu zonu gdje...

ŽUPKA predlaže da se Zelena placa premjesti u župsku Servisnu zonu gdje je veći protok ljudi

Ideja o uređenju place na području servisne zone u Župi dubrovačkoj naišla je na veoma pozitivnu reakciju tamošnjih žitelja, no predlagatelji iz župske stranke Župka čekaju odgovor iz Općine Župa dubrovačka.

Naime, iz ŽUPKE su uputili dopis Općini Župa dubrovačka, konkretno načelniku i pročelniku Jedinstvenog upravnog odjela, s inicijativom za uređenje Zelene place na Servisnoj zoni. Postojeća Župska placa na lokaciji u Srebrenom nije u potpunosti ispunila očekivanja, kako stanovnika, tako i samih proizvođača poljoprivrednih proizvoda, posebno van turističke sezone kada je protok stanovništva u tom dijelu Župe manji u odnosu na predloženu lokaciju na Servisnoj zoni.

Servisna zona koja zbog velikog broja trgovina različitog asortimana, predstavlja prostor kroz koji na dnevnoj bazi prolazi vjerojatno i najveći broj stanovnika Župe, ali i njenih posjetitelja iz Konavala i Grada, nudi idealnu lokaciju za uređenje Zelene place. Napomenimo kako je Općina u vlasništvu čestice zemlje koja do sada nije privedena svrsi, a koja je prikladna za uređenje Zelene place – objavila je ŽUPKA na svojoj fb stranici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA