29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiInes Nanić izabrana za predsjednicu Strukovne grupe organizatorica vjenčanje

Ines Nanić izabrana za predsjednicu Strukovne grupe organizatorica vjenčanje

Predstavnice agencija sa šireg dubrovačkog područja koje se bave organizacijom vjenčanja udružile su se u Strukovnu grupu organizatorica vjenčanja Županijske komore Dubrovnik. Na danas održanoj sjednici za predsjednicu su izabrale Ines Nanić (Dubrovnik događanja d.o.o.), a za njene zamjenice Ivanu Smojver (Dubrovnik Design) te Martinu Pavleković (Be positive j.d.o.o.).

Cilj udruživanja ovih agencija je unaprjeđenje uvjeta rada ove djelatnosti te zajednička promocija Dubrovnika, kao najljepšeg mjesta za „najvažniji dan u životu“ budućih mladenaca. Zajedničkim marketinškim aktivnostima promovirat će se destinacija, ali i oni segmenti ponude, tj. poslovni sektor koji je uključen u finalnom proizvodu, vjenčanju, ili marketinški rečeno „DA u DU“.

Nova predsjednica je pozvala sve koji se bave organizacijom vjenčanja, iz cijele Županije, da se uključe u zajednički rad, jer je kako kaže “cilj udruživanja  preuzeti inicijativu i odgovornost za budućnost  ovog sektora te zajedništvom unaprijediti uvijete poslovanja. Zajedničkim radom prema većem cilju i kvalitetnim brainstormingom sigurno možemo doći do boljih rješenja i ideja nego same za sebe”.

Slogan ove Strukovne grupe je „Let Dubrovnik tell your story“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA