18.8 C
Dubrovnik
Subota, 16 listopada, 2021
NaslovnicaPolitikaŽUPKA poslala priopćenje o brojanju glasova na biračkom mjestu Petrača: riječ odustati...

ŽUPKA poslala priopćenje o brojanju glasova na biračkom mjestu Petrača: riječ odustati za nas ne postoji

U protekla tri mjeseca članovi ŽUPKE su marljivo radili na svakom segmentu izborne kampanje. Biračima smo ponudili neke nove ideje, planove i novi način vođenja općine. Sve što su birači mogli vidjeti i čuti od nas, bilo je u potpunosti proizvod naših članova, autentično i kvalitetno. Zato smo ponosni na svakoga člana koji je doprinio našoj borbi i zato sa zadovoljstvom možemo reći da smo dali sve najbolje od sebe kako bi od Župe napravili bolju zajednicu i općinu, s bitno boljim životnim standardom nego što je to danas slučaj.
Ne možemo u potpunosti biti nezadovoljni izbornim rezultatom, međutim, naš cilj je bio većina u vijeću, jer je to jedini način na koji bi mogli provesti sve one promjene koje smo htjeli provesti i koje su potrebne našoj zajednici.

Nažalost, Župa dubrovačka nije u potpunosti prihvatila ideju ŽUPKE i nije nas u dovoljnoj mjeri podržala. Dužni smo se zahvaliti svakom našemu članu, svakom biraču koji je odabrao baš nas i koji vjeruje u ideju ŽUPKE. Nastavljamo marljivo raditi jer drugačije ne znamo. ŽUPKA će i dalje biti važan politički čimbenik u Župi dubrovačkoj.

Rezultati s izbornog mjesta Petrača su nas vodili u drugi krug za izbor načelnika, međutim iz nama nepoznatih razloga, zapisnik s biračkog mjesta izborno povjerenstvo nije usvojilo te se pristupilo ponovnom brojanju glasova koje je trajalo duže od brojanja svih drugih biračkih mjesta zajedno. Rezultati izbora s biračkog mjesta Petrača, koji su značili drugi krug izbora za načelnika, su poništeni.
Riječ “odustati” ne postoji u rječniku ŽUPKE, stoga pozivamo sve naše birače da u nedjelju izađu na izbore i još jednom podrže našega kandidata za načelnika, gosp. Antuna Bašića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić