25.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaSLUŽBENO JE: HDZ dogovorio suradnju s DDS-om, Terezina Orlić je nova predsjednica...

SLUŽBENO JE: HDZ dogovorio suradnju s DDS-om, Terezina Orlić je nova predsjednica Županijske skupštine

Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije poslao je priopćenje medijima u kojemu stoji kako predizborna koalicija u Županijskoj skupštini koju je HDZ sklopio s HSS-om, HSSLS-om, HSU-om i HRAST-om ostaje, a dogovorili su i suradnju s DDS-om, kao što je bio slučaj i do sada. Za predsjednicu Županijske skupštine biti će predložena Terezina Orlić (DDS).

Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije održat će se 23. lipnja 2021. godine.

-Županijska organizacija HDZ DNŽ u dogovoru s koalicijskim partnerima s kojima je nastupala u predizbornoj koaliciji na lokalnim izborima održanim 16. i 30. svibnja 2021. godine, dogovorila je suradnju u radu Županijske skupštine i njezinih tijela sa Dubrovačkim demokratskim saborom. Kao što smo i ranije najavljivali, uz postignuti dogovor sa DDS-om, ostavlja se otvoreni poziv za suradnju sa svim strankama i vijećnicima koji sudjeluju u radu Županijske skupštine. Postignuti dogovor s DDS-om nastavak je dobre suradnje u prethodnim mandatima, a za predsjednica Županijske skupštine biti će predložena Terezina Orlić – stoji u priopćenju HDZ DNŽ.

Između HDZ-a i DDS-a je dogovoren i udio njihovog sudjelovanja u upravnim vijećima i nadzornim odborima ustanova u vlasništvu Županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA