30.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiŽUPA: Objavljene cijene dječjeg vrtića za travanj

ŽUPA: Objavljene cijene dječjeg vrtića za travanj

Tijekom mjeseca travnja 2021. godine Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ je provodio odgojno – obrazovni rad pod različitim uvjetima:

privremeno zatvoren – rad u dežurstvu radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19

od 12. travnja nadalje u redovnom radu sukladno uputi Osnivača Općine Župa dubrovačka i u skladu s razvojem epidemiološke situacije na području Općine Župa dubrovačka i Dubrovačko – neretvanske županije

PRIVREMENO ZATVARANJE  – RAD U DEŽURSTVU

Roditelji djece:

            – koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, a čija djeca od 1. travnja do 11.  travnja NISU pohađala dječji vrtić, oslobađaju se obveze plaćanja učešća u financiranju    cijene vrtića do 12. travnja,

            – koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, a čija djeca od 1. travnja do 11. travnja JESU povremeno pohađala dječji vrtić, platit će mjesečno sudjelovanje u financiranju cijene vrtića proporcionalno vremenu pohađanja (plaćanje cijene vrtića po danu).

  • REDOVAN RAD

Roditelji djece:

koji su korisnici Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, BEZ OBZIRA na pohađanje dječjeg vrtića u razdoblju od 12. travnja nadalje, podmirivat će obvezu plaćanja mjesečnog učešća u financiranju cijene vrtića računajući od 12. travnja nadalje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA