23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZRCALO DRUŠTVA: tate kupile nove gume za vozilo djece s invaliditetom. U...

ZRCALO DRUŠTVA: tate kupile nove gume za vozilo djece s invaliditetom. U čemu se ona voze!??

Kakvi smo mi to grad, država, a i cijelo društvo postali? Da jednog našeg člana grupe tata je tata na putu ljudi zaustave i pitaju za pomoć, koja da je ovo imalo uređeno društvo ne da ne bi bila potrebna nego bi se za takve stvari prvo odvajao novac svih nas – stoji u komentaru jednog člana humanitarne udruge Tata je tata.

Odnos prema najslabijim i najranjivijim skupinama društva, zapravo je najbolje zrcalo humanosti i dosega civiliziranosti društva, dodali bismo.

Član grupe Tata je tata dalje piše:

Radi se o kombiju društva distrofičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida koji vozi bolesnu djecu. Njima, zamislite, trebaju nove gume za kombi jer stare su već opasne za sigurnu vožnju bolesne djece koja bi trebala imati najnoviji kombi koji postoji, a ne ovaj koji sada koriste koji je, by the way, bio davno spreman za autootpad.

Bitno da se ima za crtane filmove 100000 kn, a djecu invalide ‘ko je.., nisu njihova, da jesu i da se nečije dijete svaki dan vozi sa kombijem kakvim se ova djeca voze možda bi im nešto došlo svima iz guzice u glavu.

I da,naravno da smo gume odma kupili.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA