11.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 6 prosinca, 2021
NaslovnicaVijestiZIMSKI FESTIVAL Raspisan natječaj za 21 kućicu, za Stradun valja izdvojiti 20...

ZIMSKI FESTIVAL Raspisan natječaj za 21 kućicu, za Stradun valja izdvojiti 20 tisuća kuna

Društvo Dubrovačka baština d.o.o. raspisalo je natječaj za davanje u zakup montažnih drvenih kućica na unaprijed određenim lokacijama i to na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, Uvali Lapad, Gružu i Mokošici u okviru održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“ u razdoblju od 27. studenog 2021. godine do 06. siječnja 2022. godine. Prošle godine kućica nije bilo kao niti koncerata i velikih okupljanja, a Festival se održao prema C varijatni i preporukama Stožera.

Ove godine planirano je davanje u zakup 21 kućice i to kako slijedi:

10 (deset) kućica na Stradunu s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4(četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

4 (četiri) kućice na Pilama (Brsalje) s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

4 (četiri) kućice na Gundulićevoj poljani s pripadajućom opremom, kao prigodnih prodajnih mjesta za obavljanje ugostiteljske djelatnosi. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

1 (jedna) kućica u Uvali Lapad s pripadajućom opremom, kao prigodno prodajno mjesto za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

1 (jedna) kućica u Gružu s pripadajućom opremom, kao prigodno prodajno mjesto za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

1 (jedna) kućica u Mokošici s pripadajućom opremom, kao prigodno prodajno mjesto za obavljanje ugostiteljske djelatnosti. Pod pripadajućom opremom smatraju se 4 (četiri) stola i po 4 (četiri) stolice po svakom stolu uz kućicu.

Početna cijena zakupa kućice prema određenim lokacijama kako slijedi:

20.000,00 Kn + PDV za kućicu na Stradunu

16.000,00 Kn + PDV za kućicu na Gundulićevoj poljani

14.000,00 Kn + PDV za kućicu na Pilama (Brsalje)

10.000,00 Kn + PDV za kućicu na u Uvali Lapad

10.000,00 Kn + PDV za kućicu u Gružu

10.000,00 Kn + PDV za kućicu u Mokošici

DOSTAVA PONUDA

Ponude za javni natječaj se podnose osobno ili preporučenom poštom na adresu: „ Povjerenstvo Dubrovačkog zimskog festivala“, Pred Dvorom 1, (pisarnica Grada Dubrovnika), 20 000 Dubrovnik, s naznakom „ za Javni natječaj – zakup kućice“ – NE OTVARATI. Povjerenstvo će razmatrati samo one ponude koje su bez obzira na način dostave na njegovu adresu zaprimljene – zaključno do 28. listopada 2021. godine, do 10:00 sati. Nepotpune i nepravovremeno pristigle ponude neće se uzimati u razmatranje.

ODABIR PONUDITELJA

Javno otvaranje ponuda bit će dana 28. listopada u 10:00 sati na adresi Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, u službenim prostorijama Grada Dubrovnika (Velika vijećnica). Javnom otvaranju ponuda imaju pravo prisustvovati ponuditelji ili njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje pisanog dokaza o ovlasti.

Odabrani ponuditelji će biti obaviješteni elektroničkom poštom o rezultatima Javnog natječaja najkasnije do 17. studenog 2021. godine. Ponuditelju čija ponuda nije odabrana vraća se iznos uplaćene jamčevine na njegov IBAN naznačen u ponudi u roku 15 dana od dana donošenja odluke o odabiru ponuditelja. Ponuditelj koji zadovolji kriterije i uvjete iz ovog Javnog natječaja može ostvariti pravo na zakup samo jedne kućice.

Povjerenstvo „ Dubrovačkog zimskog festivala“ zadržava pravo poništenja Natječaja bez posebnog obrazloženja i pri tome ne snosi odgovornostprema ponuditeljima.

Detaljne obavijesti o Uvjetima natječaja i mikro-lokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., Branitelja Dubrovnika 7, Dubrovnik, ili na tel. 020/638 208 ili e-mail: info@dubrovackabastina.com.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić