10.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 1 prosinca, 2021
NaslovnicaDupromoŽELITE POSTATI TURISTIČKI VODIČ? Evo izvrsne prilike

ŽELITE POSTATI TURISTIČKI VODIČ? Evo izvrsne prilike

Sveučilište u Dubrovniku objavljuje oglas za polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju u akademskoj 2021./2022. godini

Zainteresirani pristupnici trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

1. Imati najmanje srednju stručnu spremu,
2. Aktivno znati najmanje jedan svjetski jezik,
3. Prijaviti i uplatiti troškove seminara i stručnog ispita.
4. Biti državljanin zemlje članice EU

Seminar organizira Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, a izvodi se na Sveučilišnom kampusu, na adresi Branitelja Dubrovnika 41. Početak održavanja seminara za turističke vodičeDubrovačko-neretvanske županije predviđen je 11. listopada 2021.

Cijena stručnog ispita za turističke vodiče (opći i posebni dio) iznosi 6.625,00 kn. U cijenu je uključen jedan strani jezik. Cijena stručnog ispita uključuje troškove izvođenja seminara, troškove polaganja ispita (uključena tri ispitna roka), ispitne materijale i izdavanje uvjerenja. Cijena stručnog ispita (opći i posebni dio) za alumne Sveučilišta u Dubrovniku iznosi 5.950,00 kn. Cijena stručnog ispita za kandidata koji polaže samo Opći dio ispita iznosi 4.000,00 kn. Cijena stručnog ispita za kandidata koji je prethodno završio Seminar za voditelje poslovnice na Sveučilištu u Dubrovniku iznosi 4.950,00 kn. Cijena stručnog ispita za kandidata koji polaže samo Posebni dio stručnog ispita za turističke vodiče iznosi 2.650,00 kn.

Seminar je moguće uplatiti u dva jednaka obroka isključivo ako je  polaznik fizička osoba, i to prvi obrok prilikom prijave/upisa, a drugi najkasnije prije početka prvog ispitnog roka. Ako seminar uplaćuje pravna osoba, seminar je potrebno uplatiti u cijelosti prilikom samih upisa.

Elektronske prijave/uplate kandidata primaju se od 13. do 30. rujna 2021. na: Sveučilište u Dubrovniku, račun: HR0823400091110135015 s obveznim pozivom na broj: 6615193-20-41.

Detaljne informacije o seminaru nalaze se na internetskoj podstranici Sveučilišta: https://www.unidu.hr/tecajevi-za-turisticke-vodice-i-voditelje-poslovnica/ Sve dodatne informacije možete zatražiti na: Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7, 20000 Dubrovnik, tel. (020 445909), gđa. Sabina Ćimić; e-mail: ekonomija@unidu.hr

Sveučilište u Dubrovniku pridržava pravo neodržavanja seminara u slučaju malog broja polaznika, s tim da će prethodno izvršene uplate vratiti uplatitelju najkasnije u roku od osam dana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić