13.8 C
Dubrovnik
Subota, 26 studenoga, 2022
NaslovnicaDupromoŽelite li da i Vaš malac bude genijalac? Otvorene su nove grupice...

Želite li da i Vaš malac bude genijalac? Otvorene su nove grupice u školi Malac Genijalac u Gružu, Vaši malci se još stignu upisati!

Želite li da i Vaš malac bude genijalac? Otvorene su nove grupice u školi Malac Genijalac u Gružu, Vaši malci se još stignu upisati!

Međunarodna škola, koja je otvorila svoja vrata na adresi Dr. Ante Starčevića 20, otvorila je i nove grupice te ovim putem poziva sve zainteresirane da se prijave na besplatan probni sat. 

Upisom u pograme škole Malac Genijalac, Vašoj djeci omogućujete razvoj koncentracije, pažnje, analitičkog razmišljanja, logičkog zaključivanja, multitaskinga, emocionalnog razvoja, samostalnosti, samopouzdanja i još niz vještina i sposobnosti na kojima je naglasak u radu s polaznicima.

Ova međunarodna škola nudi najbolje od najboljeg. Programi koje provodi su pomno birani i nude kvalitetu na svjetskoj razini.

MENTALNA ARITMETIKA

Osnovni program je Mentalna aritmetika za djecu od 4 do 12 godina. 
Mentalna aritmetika je japanska disciplina, a ova škola radi upravo po originalnom Hikari programu s japanskog instituta Tomoe Soroban iz Tokija.

Znanstveno je dokazano da je mentalna aritmetika najbolji trening za mozak, u Japanu je uvrštena u kurikulum kao obavezni predmet u nižim razredima osnovne škole, a učenjem discipline razvijaju se koncentracija, pažnja, pamćenje, fotografsko pamćenje, logičko razmišljanje i zaključivanje, vizualizacija, mašta, samopouzdanje.

NUMICON

Numicon je program koji ova škola nudi za djecu od 3 do 6 godina i uveo se upravo kao pripremni program za mentalnu aritmetiku. Numicon su osmislili stručnjaci s Oxforda i dobio je 2015. godine nagradu za najbolju matematičku metodu na svijetu. 

Programom se postiže rani razvoj predmatematičkih vještina, a djeca uz pomoć Numicon oblika usvajaju osnovna znanja o brojevima.

NASTAVA

Nastava se odvija u specijaliziranim prostorima škole Malac Genijalac. Djeca uče na zabavan način kroz igru i u veseloj atmosferi. U grupicama je maksimalno 12 polaznika, a na Numiconu 8. Njeguje se individualan pristup svakom djetetu, a učiteljice su visokoobrazovane iz redova obrazovanja s certifikatom za navedene programe.

Više o programima možete saznati na www.malacgenijalac.hr.
Za probni sat se možete prijaviti putem linka, na kontakt broj 0995324884, na e-mail dubrovnik@malacgenijalac.hr.

Dubrovačke Malce možete pratiti na Facebook
i Instagram stranici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA