11.8 C
Dubrovnik
Petak, 2 prosinca, 2022
NaslovnicaVijestiZA ČETIRI MJESECA Oslobađaju se obveznici od plaćanja naknada za postavljanje reklama

ZA ČETIRI MJESECA Oslobađaju se obveznici od plaćanja naknada za postavljanje reklama

Jedna od točaka koja će se naći na sljdećem Dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća je i oslobađanje obveznika plaćanja naknade za postavljanje reklama. Obveznici se oslobađaju plaćanja naknada za četiri mjeseca koji uključuju prosinac, te siječanj, veljaču i ožujak u 2021.

Kao dio mjera za pomoć pri prevladavanju krize izazvane virusom COVID-19 je i oslobađanje svih obveznika od plaćanja naknade za postavljanje reklama na području Grada Dubrovnika za prosinac 2020., te siječanj, veljaču í ožujak 2021. godine.

-Zbog nastanka okolnosti koje su posljedica pandamije uzrokovane virusom COVID 19, koji ugrožava život i zdravlje građana, te znatno narušava gospodarsku aktivnost, ovom predloženom Odlukom osloboditi će se obveznike plaćanja naknade za postavljanje reklama za mjesec prosinac 2020. te mjesece siječanj, veljaču i ožujak 2021. godine, u cilju pomoćí gospodarstvenicima u obavljanju njihove djelatnosti kao i eventualnom očuvanju radnih mjesta – stoji u obrazloženju odluke.

Donošenje predložene Odluke o dopuni Odluke o reklamiranju na području Grada Dubrovnika je nastavak mjera Grada Dubrovnika za pomoć pri prevladavanju krize ízazvane viruso»

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA