30.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021Vlahušić: Maske su pale! Svima je jasno, Franković je van igre

Vlahušić: Maske su pale! Svima je jasno, Franković je van igre

“Kada ništa od tema koje smo otvorili nije potaknulo reakciju HDZ-a, ispričali smo javno priču o sudskom procesu, za koju ionako zna cijeli Dubrovnik. Tada se oglasio jer do gospodarstva mu nije stalo, do investicija mu nije stalo. Dakle do Dubrovnika mu nije stalo, ali su mu sudski procesi u tijeku izuzetno važni. Mi s ovom temom završavamo jer nam je stalo do zaštite žrtve i ne želimo ići u detalje. No žalosno je što se Pezo ne zna braniti sam pa mu mora doći tetak Bačić iz Zagreba da ga brani”, stoji u priopćenju Andra Vlahušića, gradonačelničkog kandidata platforme Dubrovnik naš Grad, koje u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Dugo se znalo da na jugu Hrvatske postoji rivalstvo Dubravke Šuice koja je držala gradski HDZ i Branka Bačića koji je vladao županijskim.

Mojom pobjedom na izborima za gradonačelnika Dubrovnika 2009. i 2013.-te te promocijom Dubravke Šuice na europske funkcije, ostao je samo Branko Bačić, kao vladar iz sjene, režiser HDZ-ovog kazališta lutaka.

Na koncima kojima on upravlja nalaze se dvije lutke Pezo i Franković – dva stranačka potrčka. Jedini njihov rezultat je rušenje gradskog proračuna 2014.-te kada su eliminirali Dubravku Šuicu i 2016.- kada su pokušali eliminirati mene.

Ovi lokalni izbori u novim su okolnostima, osim što nema skupova zbog epidemioloških razloga, još su čudniji jer nema ni medijskih istupa HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika.

Zašto šuti?

Jer je Bačić procijenio da je pametniji kada šuti.

Kada se prozove Pezo, mora doći Bačić iz Zagreba, jer zna da dvojica njegovih lutaka nisu dorasli tom zadatku. Dakle, Pezo i Fanković šute jer ne smiju govoriti, a umjesto njih progovara Bačić.

Kada govorimo da je zbog destrukcije HDZ-a, propao curising terminal u Dubrovniku, a nastao u Zadru, Bačić ne progovara jer mu je to prihvatljivo.

Kada govorimo o tome da zbog Pezova neznanja Dubrovnik gubi milijun kuna svakog dana u kojem brod ne uplovi u grad, te da ga radi toga treba smijeniti, Bačić ne progovara jer mu ni to nije problem.

Kada ništa od tema koje smo otvorili nije potaknulo reakciju HDZ-a, ispričali smo javno priču o sudskom procesu, za koju ionako zna cijeli Dubrovnik. Tada se oglasio jer do gospodarstva mu nije stalo, do investicija mu nije stalo. Dakle do Dubrovnika mu nije stalo, ali su mu sudski procesi u tijeku izuzetno važni.

Mi s ovom temom završavamo jer nam je stalo do zaštite žrtve i ne želimo ići u detalje. No žalosno je što se Pezo ne zna braniti sam pa mu mora doći tetak Bačić iz Zagreba da ga brani.

Neka gospodin Bačić odgovori hrvatskoj javnosti na samo jedno pitanje:

Zašto je u vrijeme kada nisam bio gradonačelnik početkom 2015.-te obilazio gradske urede i u četiri oka održavao sastanke s ljudima koji su se pojavili kao svjedoci protiv mene u istrazi?

A istinitu priču o patuljcima ispričat ću vam sutra na konferenciji za medije u 11 sati, ispred Gradske vijećnice.

Gospodine Branko Bačiću, gospodaru patuljaka i sjena, ja te se ne bojim!”, zaključio je Andro Vlahušić, kandidat za gradonačelnika Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA