29.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiVlada imenovala novo povjerenstvo za Kupare, ministar Paladina se izuzeo od glasanja

Vlada imenovala novo povjerenstvo za Kupare, ministar Paladina se izuzeo od glasanja

Vlada je u srijedu izmijenila Odluku o pokretanju postupka za realizaciju turističkog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka kojom se utvrđuje sastav Povjerenstva za ocjenu prijava za taj projekt, a ministar Ivan Paladina izuzeo se od sudjelovanja u odlučivanju.

Kako se navodi u priopćenju sa zatvorenog dijela Vladine sjednice, izmijenjena je odluka o pokretanju postupka za realizaciju tog turističkog razvojnog projekta, kojom se utvrđuje sastav Povjerenstva za ocjenu prijava po objavljenom pozivu za iskazivanje interesa kao i praćenje daljnje procedure realizacije.

Predsjednikom Povjerenstva imenovan je Oleg Butković, a članovima Nikolina Brnjac, Josip Bilaver, Sanja Bošnjak, Tonči Glavina, Ivana Penić Silvio Nardelli. Prilikom glasovanja o toj točki ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina je u skladu s člankom 9. Zakona o sprečavanju sukoba interesa deklarirao potencijalni sukob interesa te se izuzeo od sudjelovanja u donošenju odluke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA