32.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiVićan tuži Legaza zbog nanošenja štete poslovnom ugledu, traži 20 000 eura

Vićan tuži Legaza zbog nanošenja štete poslovnom ugledu, traži 20 000 eura

Dubrovačko primorje d.o.o. na čijem je čelu gradski vijećnik Pero Vićan podnijelo je tužbu protiv Igora Legaza, a zbog navodne štete ugledu društva i hotela Admiral, kojim Dubrovačko primorje upravlja.

Preko odvjetničkog društva uputili su tužbu u kojoj stoji kako Dubrovačko primorje, kao vlasnik Hotela Admiral i čestica zemlje koje su njihovo vlasništvo te navodno ograđene od 1982., bez prigovora institucija koriste pomorsko dobro, odnosno plažu ispred hotela te da su prolazima uvijek omogućavali građanima korištenje plaže.

Legaza tuže jer je navodno svojim izjavama u medijima, video isječcima na YouTubeu “bez ikakvog ovlaštenja, samostalno arbitrirao granicu pomorskog dobra, koju potpuno krivo tumači” te tako “osporava vlasništvo nad Hotelom”. U tužbi stoji kako je Dubrovačkom primorju, odnosno hotelu Admiral Legaz svojim postupanjem nanio poslovnu štetu, jer je za turistička poduzeća iznimno važan “dobar glas”.

Nakon poprilično dugog objašnjenja ove tužbe, koju u cijelosti možete pročitati OVDJE. Odvjetničko društvo predlaže sljedeću presudu.

Nadalje Dubrovačko primorje predlaže sudu i mjere zabrane.

Igor Legaz na tužbu se osvrnuo slijedećim riječima.

-Osnovna ideja Bossa je da mene zastraši, da što rjeđe navraćam u prekrasno dalmatinsko naselje te da ne snimam video na javnoj mjesnoj plaži, koju Boss smatra svojom imovinom, na osnovi “stečenih prava”. Boss (izviruje to iza svake riječi u tužbi) poistovjećuje sebe s hotelom, napisao je Igor Legaz.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA