30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarVAŽNA OBAVIJEST ZA PUBLIKU: na predstavu u "Slavicu" samo uz covid potvrdu...

VAŽNA OBAVIJEST ZA PUBLIKU: na predstavu u “Slavicu” samo uz covid potvrdu ili test

Iz Kinematografa Dubrovnik je stigla obavijest od organizatora sutrašnje predstave “Kakva ti je žena, takav ti je život” o uvjetima koji se moraju zadovoljiti kako bi publika mogla biti nazočna izvedbi, a sve zbog novih epidemioloških mjera nacionalnog Stožera. Evo je u cijelosti:

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi u Dubrovniku,, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na predstavu „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“ u DUBROVNIKU, biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

TAKOĐER, OD OVOG TRENUTKA PUŠTAMO KOMPLETNE KAPACITET GLEDALIŠTA U PRODAJU, OSOBE KOJE NISU USPIJELE KUPITI SVOJE ULAZNICE U SMANJENOM KAPACITET, SADA IMAJU PRILIKU.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo na predstavi „Kakva ti je žena, takav ti je život“ 27.7. u kinu Slavica u Dubrovniku!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA