32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiU Župi roditelji oslobođeni plaćanja cijene dječjeg vrtića za vrijeme trajanja donesenih...

U Župi roditelji oslobođeni plaćanja cijene dječjeg vrtića za vrijeme trajanja donesenih mjera

Radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19, tijekom razdoblja trajanja mjere privremeno je zatvoren Dječji vrtić Župa dubrovačka, tj. isti radi u režimu stalnog dežurstva.

Po prijedlogu općinskog načelnika Silvia Nardellia, roditelji djece koji su korisnici Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, a čija djeca tijekom mjeseca ožujka nisu pohađala vrtić oslobađaju se obveze plaćanja mjesečnog sudjelovanja u financiranju cijene vrtića.

Roditelji djece koji su korisnici Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, a čija su djeca tijekom mjeseca ožujka pohađala vrtić platiti će mjesečno sudjelovanje u financiranju cijene vrtića proporcionalno vremenu korištenja.

Ovakav model primjenjivat će se za čitavo vrijeme trajanja ovakvog režima rada.

Podsjetimo, Općina je   usvojila  i pronatalitetnu mjeru vezanu za pogodnosti plaćanja cijene dječjeg vrtića za obitelji sa više djece.

Od utvrđene cijene dječjeg vrtića (550,00kn), za drugo dijete cijena je umanjena za 20% (440,00 kn),  za treće dijete cijena je umanjena za 50 % (225,00 kuna) dok je za  četvrto i svako sljedeće dijete  cijena vrtića u potpunosti  besplatna.

Navedena mjera  se primjenjuje od 1. siječnja 2021.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA