27.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiU PONEDJELJAK Drugo javno izlaganje o Prijedlogu Plana upravljanja

U PONEDJELJAK Drugo javno izlaganje o Prijedlogu Plana upravljanja

Zavod za obnovu Dubrovnika poziva na uključenje u drugo javno izlaganje u sklopu javne rasprave o Prijedlogu Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „Starim gradom Dubrovnikom“, koje će se održati u ponedjeljak, 01. ožujka 2021. u 18.00 sati putem online sustava.

Pozivnica za online video poziv može se preuzeti na stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika.

Javna rasprava o  Prijedlogu Plana, čiji je dio ovo izlaganje, traje od 4. veljače do zaključno 6. ožujka 2021. godine. Javni uvid u Prijedlog Plana moguć je svaki dan od 09.00 do 19.00 sati u Luži, ispod zvonika te na mrežnim stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika, Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture i medija RH.

Radi boljeg upoznavanja sa Prijedlogom Plana uputno je prethodno pogledati snimak prvog javnog izlaganja na mrežnim stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika, na poveznici.

Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti u javnu raspravu davanjem mišljenja, primjedbi i prijedloga na Prijedlog Plana upravljanja zaključno s datumom 6. ožujka 2021., a na način da:

  • postavljaju pitanja tijekom drugog javnog izlaganja (01. ožujka od 18 h)  o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,
  • daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
  • svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Zavod za obnovu Dubrovnika, Cvijete Zuzorić 6, Dubrovnik ili na e-mail javna.rasprava@zod.hr.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Zavodu za obnovu Dubrovnika, Cvijete Zuzorić 6, Dubrovnik, na telefon +385 (20) 324 060 ili e-mail: zod@zod.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA