32.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiTuristička zajednica DNŽ na najvećem sajmu u Španjolskoj

Turistička zajednica DNŽ na najvećem sajmu u Španjolskoj

Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu B-Travel koji se održava u Barceloni 15.-17. ožujka 2024. godine.

Na ovom sajmu Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa zajedno s turističkim zajednicama županija Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske, Ličko-senjske i TZ grada Zagreba na štandu veličine 32m2. Sajam B-Travel je namijenjen širokoj publici, a previđa se dolazak od preko 25.000 posjetitelja, kojima će 200-tinjak izlagača iz preko 35 zemalja svijeta predstaviti svoju ponudu na 7.150m2 izložbenog prostora

B-Travel najveći je sajam u Španjolskoj namijenjen industriji putovanja, s fokusom na B2B i B2C. Ovdje ćete pronaći glavne putničke agencije, hotele, tvrtke za krstarenja, prijevozničke tvrtke i turističke zajednice..

Ovogodišnji slogan katalonskog sajma je: „Pronađi vlastitu avanturu“.

Proizvodi su raspoređeni u 6 glavnih područja: B-Happy, B-industrial, B-Special, B-Culture, B-Adventure i B-Delicious, a naš štand je smješten u dijelu B-Culture.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2023. godini posjetilo 59.518 turista iz Španjolske što je 20% više nego 2022. godine, a ostvarili su 1151.716 noćenja što je 215 više nego prethodne godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA