30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleTreći modul edukacije Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

Treći modul edukacije Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka u četvrtak 29. i petak 30. travnja 2021. održan je treći modul edukacije „Rastimo zajedno“ (podrška roditeljstvu). Voditeljice edukacije bile su ravnateljica Vesna Marić, stručne suradnice i odgojiteljice iz Stručno razvojnog centra Dječjeg vrtića Radost iz Zagreba te edukacijska rehabilitatorica s Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu i psihologinje iz KBC-a Zagreb i Dječjeg vrtića Vrbik.

Neke od tema i vježbi koje su se odradile na trećem modulu su sljedeće: djeca s posebnim potrebama, roditeljstvo u izazovnim životnim okolnostima, grupni rad s roditeljima djece s teškoćama u razvoju, utjecaji i izbori roditelja djece s teškoćama, prikaz prakse suradnje s roditeljima djece s posebnim potrebama…

Modul edukacije održan je on-line putem platforme Zoom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a financirana je u potpunosti sredstvima Europske unije dobivenim iz projekta „Unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka“ iz Europskog socijalnog fonda, UP.02.2.2.08.0072.

Tijekom pedagoške godine nastaviti će se održavanje ostalih modula navedene edukacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA