30.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021Tolić poručio Dobroslaviću: Iako mi otvoreno prijetite poslom, još sam u menadžmentu...

Tolić poručio Dobroslaviću: Iako mi otvoreno prijetite poslom, još sam u menadžmentu Zračne luke

Roko Tolić, nezavisni kadnidata za župana reagirairao je putem priopćenja za javnost na istup aktualnog župana Nikole Dobroslavić, koji je reagirao na Tolićev jučerašnji istup na temu javne nabave za CGO Lučino Razdolje.

Dragi gospodine Dobroslavić,

Hvala vam na ovome „mladi kolega“. Neću to shvatili kao patroniziranje jer ja jesam budući župan pa sam tako doista i Vaš kolega. A što se tiče ovoga mladi… Ja jesam puno mlađi od Vas, u naponu snage i najboljim godinama. 

Podsjetit ću Vas da sam još uvijek u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik (premda mi otvoreno prijetite poslom) te da Zračna luka Dubrovnik ove godine nije zapošljavala sezonske radnike zato što uslijed pandemijskog efekta pada prometa za njima, na žalost, još nije bilo potrebe. 

No, niti želim niti hoću uvlačiti u kampanju najbolje poduzeće koje sam stvarao i u koje sam utkao puno uspjeha zajedno sa stotinama stalnih i sezonskih radnika. Čak i kao župan imat ću otvorene i sasvim zakonske mogućnosti da aktivno doprinosim boljitku aerodroma. Samo….ja znam i stalo mi je, a Vi?

Iznosite lažne iznose i lažne štete, pri tom ne znajući kad se nešto dogodilo, zašto i s čijom odgovornosti.

Daljnjih aluzija na Vaša promišljanja o oličenjima poštenja ću se suzdržati. Imam svoj odgoj, moral i obzir prema javnosti. No, rado ću Vam objasniti mnoge aspekte večeras na sučeljavanju kojem se iznimno veselim.

Srdačno vaš,

Roko Tolić, novi župan DNŽ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA