24.8 C
Dubrovnik
Subota, 24 srpnja, 2021
NaslovnicaPolitikaTolić: Iz utrke za župana nisam izašao ranjen, već iskusniji i pripremljeniji...

Tolić: Iz utrke za župana nisam izašao ranjen, već iskusniji i pripremljeniji za životne izazove

“Iz utrke za odgovorno mjesto u palači Ranjina, ipak nisam izašao ranjen, već iskusniji, a možebitno i pametniji te pripremljeniji za neke nove životne izazove”, napisao je u utorak navečer na Facebooku Roko Tolić. Naveo je i kako je ponosan na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu te poručio da je predstavnik poziva na zaokret, promjenu, novo i uspješnije u drugom krugu gospodin Petrov kojem je u izbornoj noći stisnuo ruku uz želju za uspjeh te dodao kako je 40 posto biračke potpore koju je dobio Nikola Dobroslavić vrijedno svakog respekta.

“Nakon dana predaha i svojevrsne postizborne šutnje, evo sam se latio tipkovnice kako bih pokazao da iz utrke za odgovorno mjesto u palači Ranjina, ipak nisam izašao ranjen, već iskusniji, a možebitno i pametniji te pripremljeniji za neke nove životne izazove.

Svakako želim čestitati svim sudionicima izbora. Nadmetali smo se programima, idejama, vizijama, prokušanim izvedbama, pozivima na zaokret, promjenu, novo, uspješnije… Predstavnik takvog pristupa u drugom krugu će biti gospodin Petrov i već u izbornoj noći sam mu iskreno stisnuo ruku uz želju za uspjeh. Gospodinu Dobroslaviću još nisam imao prigodu pružiti ruku, ali moram priznati da je 40% biračke podrške, vrijedno svakog respekta.

Osobno sam ponosan do neba na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu i…da nije Konavala, Župe i još nekoliko malenih mjesta srca moga u kojima sam dobio relevantnu potporu, dao bih za pravo onima koji su me uvjeravali da je gradska razina moj prirodni ambijent. Uvijek sam volio izazove, a put kojim se lakše ide…najčešče nije bio taj koji je privlačio moje stope.

Kampanja je bila prekratka, ali intezivna, a najveća blagodat ovog iskustva su nova poznanstva. Uz svoju predivnu obitelj i bliske prijatelje, u ovoj avanturi sam dobivao i podršku stotina fantastičnih, a meni donedavno malo poznatih stanovnika naše županije. Hvala Vam na potpori! Hvala na svakom glasu, svakom lajku i poruci podrške. To me čini bogatijim, ponosnijim i motiviranijim čovjekom i to će me nositi u nova iskušenja.

Svima želim puno zdravlja, sreće i zalaganja za bolju i prosperitetniju Dubrovačko-neretvansku županiju!”, poručio je Tolić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić